Til 10 Poké Bowls

Poké Bowls med sorte bønner og linsefalafler

Ingredienser:
700 g Ardo Sorte bønner
700 g Ardo Edamame-bønner uden bælg
600 g Ardo Cherrytomater
600 g Ardo Bulgur
1000 g rød spidskål
2 hele agurker

Linse-falafel (50 stk.)
100 g Frigodan Fine ærter
75 g Ardo Kikærter
75 g Ardo Tricolore-linser
40 g Ardo Bredbladet persille
40 g Ardo Hvidløg i tern 25 g Ardo Koriander
20 g Ardo Mynte
20 g Ardo Chili i tern, rød
100 g Panko rasp
2 spsk. citronsaft
1 tsk. spidskommen
½ tsk. peber
2 tsk. salt
Sesamfrø

Pesto:
250 g Ardo Italiensk inspireret krydderurtemix
80 g Ardo Hvidløg i tern 100 g mandler
100 g parmesanost
400 g rapsolie
Salt og peber

Bagte cherrytomater:
600 g Ardo Cherrytomater
½ dl rapsolie
Salt

Sådan gør du, linse-falafler:

  1. Kog Tricolore-linser, kikærter og ærter, efter anvisning på posen.
  2. Blend alle ingredienserne sammen - undtagen sesam.
  3. Form massen til små falafler, og rul dem i sesamfrø.
  4. Steg falaflerne i rigeligt med olie.

Sådan gør du, pesto:

  1. Blend alle ingredienser, og smag til med salt og peber.

Sådan gør du, bagte Cherrytomater:

  1. Vend cherrytomaterne med olie og salt.
  2. Bag dem ved 100 oC i 3 timer og køl dem ned.

Sådan gør du, Poké Bowls:

  1. Tilbered Sorte bønner, Edamame-bønner og Bulgur, efter anvisning på posen og køl ned.
  2. Snit spidskålen fint, og læg den i bunden af skålen.
  3. Læg de sorte bønner, edamame-bønner, bulgur, bagte cherrytomater og linsefalafler, i små bunker rundt i kanten.
  4. Hæld pesto over salaten
  5. Pynt med lange tynde strimler af agurk, og rul dem.
  6. Servér straks.