Smoothies

Med Frigodans frosne bær kan du lynhurtigt skabe lidt let sommerstemning - også uden for sæsonen. De er nemme at dosere og perfekt til bl.a. tærter, marmelade, lagkager og smoothies.

Brug opskrifterne som de er eller brug dem som inspiration, så du nemt kan komme i gang med at lave lækre smoothies. Men prøv dig frem, og find dine egne. Det er så nemt. 

Da vores bær hverken er skyllet eller varmebehandlet, skal de koges i minimum 1 minut for brug. Læs mere om fødevaresikkerhed på Fødevarestyrelsens hjemmeside (fvst.dk).

Smoothies

Smoothies med frosne bær fra Frigodan er både sunde, sjove og så smager de skønt af sommerens sødme - året rundt.

Det eneste der kræves er en blender, stavblender eller foodprocessor, nogle poser Frigodan frosne bær i fryseren og en god portion fantasi.

Slip fantasien løs

Bærrene kan mikses på kryds og tværs i opskrifterne. De frosne bær er utrolig nemme at bruge - og så er de med til at gøre smoothien ekstra cremet og dejlig kold samtidig. Brug opskrifterne som inspiration og lad fantasien råde. 

Nemme at dosere

Da Frigodan bær er løsfrosne, er de utrolig nemme at dosere i præcis den mængde, du har brug for lige nu og her. Sæt en klemme eller elastik på posen - og læg resten tilbage i fryseren.

Klar med det samme

Du behøver ikke tilsætte ekstra isterninger, når du laver smoothies af Frigodan's frosne bær. Tværtimod vil isterningerne nærmere udvande den friske, søde og gode smag af modne bær.

1
Jordbær-banan
goodie

Blend 200 g Frigodan Jordbær, 1 stor moden banan og ca. 2 spsk. sukker med 3 dl mælk til frugten er helt findelt. Fordel drikken i 2 store eller 4 små glas og server straks.

2
Jordbær-orange smoothie

Blend 200 g Frigodan Jordbær, 2 dl appelsinjuice, 2 dl yoghurt og 50 g sukker til bærrene er helt findelte. For drikken i 2 store eller 4 små glad og server straks.

3
Tropisk-skovbær goodie

Blend 200 g Frigodan Skovbær, 50 g sukker og 1 dåse kokosmælk light (400 ml) til bærrene er helt findelte. Smag evt. til med lidt citronsaft og fordel drikken i 2 store eller 4 små glas og server straks.

4
Skovbær-Ananas Smoothie

Blend 200 g Frigodan Skovbær, 1 lille dåse ananas (eller 200 g Frigodan Økologiske Ananas), 2 dl yoghurt og 50 g sukker til bærrene er helt findelte. Fordel drikken i 2 store eller 4 små glas og server straks.

5
Blåbær-vanille
goodie

Blend 200 g Frigodan Blåbær, 50-75 ml vanillesirup (kaffesirup med vanille), 2 dl A38 og 1 dl mælk til bærrene er helt findelt. Smag til med vanillesirup og fordel drikken i 2 store eller 4 små glas og server straks.

6
Hindbær-mango smoothie

Kog hindbærrene i minimum 1 minut, og stil dem derefter på køl. Blend 150 g Frigodan Hindbær, 125 g Frigodan Økologiske mango, 1 ½ dl A38 og 2-3 spsk. sukker til bærrene er helt findelte. Fordel drikken i 2 store eller 4 små glas og server straks.

Husk at frosne bær tæller med i 6-om-dagen regnskabet

Se mere om 6-om-dagen regnskabet her ←