Job hos Ardo NV

Medarbejderne er vores vigtigste ingrediens

Ardo Group er en international ekspanderende familie-virksomhed specialiseret i frisk-frosne grøntsager, frugt og krydderurter. Hver dag udvælger vi, det bedste af det naturen har at tilbyde, og vi bringer sund mad tættere på folk. Vores grundlæggende ingredienser er passion og entusiasme, men det er vores bæredygtige tilgang og vores viden indenfor teknologi, der gør os til noget helt særligt.

Vi stræber efter det 100 % naturlige

Det har aldrig været nemmere at spise sund og varieret kost. Hver dag udvælger Ardo, det bedste af det naturen har at tilbyde, og vi bringer sund mad tættere på folk. Frisk-frosne grøntsager, frugt og krydderurter: Vores produkter er 100 % naturlige, og det er vi stolte af. Det er sådan, vi gør en forskel i marken og på din tallerken.

Vores medarbejdere er helt exceptionelle

Passion og entusiasme er de grundlæggende ingredienser i vores virksomhed. Som familie-virksomhed ligger vi inde med det, der skal til for at bakke fuldt op om de talenter som vores medarbejdere har. Gennem langsigtet vision og effektiv kommunikation i en åben venskabelig atmosfære, giver vi vores medarbejdere alle muligheder for at udvikle sig, og med entusiasme at nå fælles mål.

Vi tænker bæredygtigt

Hos Ardo drejer alt sig om naturen. For os har bæredygtige forretningsmetoder været en selvfølgelighed i mange år. People Planet Product er de centrale grundsten, i alt hvad vi gør. Hver beslutning vi tager, er grundigt overvejet, og hvert eneste nye tiltag er bevidst foretaget. På den måde hjælper vi med til at sikre et bæredygtigt samfund nu og i fremtiden.

Vi har globale ambitioner

Over hele verden nyder man godt af Ardo's produkter. For tiden har vi 21 produktions- og pakkeenheder i ni forskellige lande, og vi sælger frisk-frosne grøntsager, frugt og krydderurter i omkring 100 lande. Takket være vores stærke forretningsmodel, moderne produktionsmetoder, engagerede kollegaer og gode relationer til alle interessenter, kan vi fortsætte med at ekspandere globalt og kigge efter nye interessante muligheder.

Hightech fra jord til bord

Teknologi er vores drivkraft. Det er styrken bag vores nyskabelser, fra vores arbejde i marken til den gode mad på dit bord. I alle faser af processen vælger vi fremtids-orienterede, avancerede, nyskabende systemer med fokus på digitalisering. Dette giver vores medarbejdere nye perspektiver for fortsat udvikling.

Søg uopfordret hos Ardo NV

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os via nedenstående formular. Ved uopfordrede ansøgninger vil vi af hensyn til persondataloven ikke gemme din ansøgning længere end 6 måneder, hvorefter den vil blive slettet. Læs vores oplysningspligt under rekruttering her.