Til 4-6 personer

Broccolitærte med kartoffelbund

Ingredienser:
500 g Frigodan Broccoli
400 g skrællede kartofler i tynde skiver
150 g revet ost 6 %
4 æg str. L
1 ½ dl ymer
¼ dl hakket persille
1 tsk salt
Peber

Tip!
Prøv evt. at anvende Frigodan Broccoliblanding i stedet for Frigodan Broccoli.

Sådan gør du:

  1. Kog broccoliblandingen 1 min. i letsaltet vand og sæt den til afdrypning.
  2. Beklæd bund og sider i en smurt springform med kartoffelskiver, drys med revet ost og krydr med salt og peber.
  3. Kom broccoliblandingen i springformen.
  4. Pisk æg, ymer, persille, salt og peber sammen, og hæld æggemassen over broccoliblandingen.
  5. Bag tærten ved 200 ºC i ca. 45 min.
  6. Servér grøntsagstærten med salat og brød eller til frikadeller, kogt røget skinke eller lignende.

Andre opskrifter med Frigodan Broccoli

Broccolisalat med kylling og figner

Broccoligratin med basilikum

Broccoli og kalkun i karrykokos

Broccoli med pasta, gorgonzola og skinke

Broccolisalat med pasta og sprød bacon

Produkt der indgår i opskriften