LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ingredienser:
600 g Frigodan Broccoli
200 g stegt kyllingefilet
2 æbler i både
6 brændte figner
200 g stegt bacon i tern
1 bundt forårsløg

Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. lage fra fignerne
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Blanchér broccolibuketterne et kort øjeblik.
  2. Lad dem dryppe af og afkøle i en sigte.
  3. Lav en salat af broccoli, strimlet kyllingekød, æblebåde og figner skåret i kvarte.
  4. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  5. Hæld dressingen over salaten, vend den og drys med bacontern og forårsløg i tynde ringe.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID