Til 4 personer

Broccolisalat med pasta og sprød bacon

Ingredienser:
600 g Frigodan Broccoli
250 g pasta
150 g cocktailtomater
2 spsk. hvidvinseddike
1 knust hvidløg
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
2 spsk. pinjekerner
150 g bacon
Persille til pynt

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen mør som anvist.
  2. Blanchér broccolibuketterne et kort øjeblik og sæt dem til afdrypning.
  3. Pisk hvidvinseddike, knust hvidløg, dijonsennep og olie godt sammen og smag til med salt og peber.
  4. Læg broccoli, pasta og tomater i kvarte i et fad, hæld dressingen over og lad det trække ca. ½ time.
  5. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
  6. Skær kalkunbaconen i strimler og rist den sprød i lidt olie på en pande.
  7. Pynt salaten med pinjekerner, bacon og hakket persille og servér brød til. 

Andre opskrifter med Frigodan Broccoli

Broccolisalat med kylling og figner

Broccoligratin med basilikum

Broccolitærte med kartoffelbund

Broccoli og kalkun i karrykokos

Broccoli med pasta, gorgonzola og skinke

Produkt der indgår i opskriften