Til 10 personer

Pasta bolognese med Tricolore-linser

Ingredienser:
1,2 kg Ardo Tricolore-linser
2,5 kg Ardo Pasta skruer
500 g Frigodan Brunoise mix 
150 g Ardo Skalotteløg 
20 g Ardo Persille 
20 g Ardo Hvidløg i tern 
15 g Ardo Provence krydderurteblanding 
300 ml grøntsagsbouillon
300 g revet Emmentaler
50 g rucolasalat
1 l tomatkoulis
100 g tomatkoncentrat
100 ml rødvin (valgfrit)

Sådan gør du:

  1. Steg skalotteløgene og brunoise mix sammen med hvidløg og Provence krydderurteblanding i en smule olivenolie.
  2. Tilfør rødvinen og bring det i kog (valgfrit).
  3. Kom grøntsagsbouillon, tomatkoulis og tomatkoncentrat i – og lad det simre.
  4. Tilsæt Tricolore-linserne og bring retten i kog.
  5. Opvarm pastaskruerne kort i kogende vand eller i dampkoger (efter anvisning på posen).
  6. Server saucen sammen med pastaen.
  7. Afslut med nogle rucolablade og den revne Emmentaler.