Til 10 personer

Broccolitærte med porrer og mozzarella ost

Ingredienser:
Butterdej til 2 tærteforme
550 g Frigodan Porrer Julienne
750 g Ardo Broccolibuketter (håndskårne)
14 æg str. L
3 ½ dl fromage frais
200 g revet mozzarella ost
Salt og peber

Dressing:
7 dl creme fraiche 18 %
Ardo Purløg
Salt og peber

Tip:
Alle slags Ardo krydderurter kan bruges i dressingen. Se alle vores krydderurter her

Sådan gør du:

  1. Butterdejen lægges ud i to smurte tærtefade, og der prikkes huller i dem med en gaffel.
  2. Tærtebundene for-bages i ca. 10 min. ved 190 ºC.
  3. Porrer og broccolibuketter tøs op, og al væden presses fra.
  4. Æg og fromage frais piskes sammen
  5. Broccoli og porrer kommes i æggemassen. Der røres lidt i massen, så det hele blandes sammen.
  6. Fyldet fordeles i de to for-bagte tærtebunde, og tærterne bages yderligere 25 min. ved 190 °C.
  7. Til dressingen blandes creme fraiche med purløg og smages til med salt og peber.
  8. Servér dressingen til den lune tærte.
  9. Servér straks.