2-3 personer

Risotto med spinat og ærter

Ingredienser:
250 g Frigodan Helbladet spinat
125 g Frigodan Fine ærter
1 spsk. smør
1 skalotteløg
150 g risottoris
25 g vilde ris
1 knsp. safran
1 dl tør hvidvin
5-6 dl hønsebouillon
1 spsk. smør
Salt, peber
50 g frisk høvlet parmesan

Tilbehør:
Groft brød

Sådan gør du:

  1. Sautér finthakket skalotteløg i smør ved lav varme, til løgene er møre.
  2. Tilsæt ris og safran og sautér endnu 2-3 min.
  3. Hæld hvidvin over og kog ind under omrøring.
  4. Kom hønsebouillon ved lidt ad gangen, og lad det simre ca. 20 min.
  5. Sautér spinaten i smør ved god varme, til væden er helt fordampet.
  6. Tilsæt ærter, varm det godt igennem og krydr med salt og peber.
  7. Rør grøntsagerne i risottoen, smag til og drys med parmesan.

Opskrifter med Frigodan Helbladet spinat

Skinkemignon med spinat og svampe

Laks og spinat i safransky

Pasta med spinat og gorgonzola

Risotto med spinat, ærter og "chips"

Spinatlasagne med hvidløg og muskatnød

Spinatmuffins med salatost og tomat