Til 4 personer

Pasta med spinat og gorgonzola

Ingredienser:
400 g Frigodan Helbladet spinat
400 g båndpasta
2 hakkede skalotteløg
200 g champignon i skiver
Olivenolie
1 dl bouillon
1 dl madlavningsfløde
Salt og peber
150 g gorgonzola

Tilbehør:
Brød.

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen al dente som anvist.
  2. Rist skalotteløg og champignon i lidt olivenolie.
  3. Tilsæt spinat og steg til væden er fordampet.
  4. Kom bouillon og madlavningsfløde ved og kog det hele godt igennem.
  5. Smag saucen til med salt og peber. Skær gorgonzola i små tern og bland dem og pastaen i saucen.
  6. Server straks.

Opskrifter med Frigodan Helbladet spinat

Skinkemignon med spinat og svampe

Laks og spinat i safransky

Risotto med spinat, ærter og "chips"

Spinatlasagne med hvidløg og muskatnød

Spinatmuffins med salatost og tomat

Risotto med spinat og ærter