Til 4 personer

Mexicansk kyllingesalat

Ingredienser:
250 g Frigodan Super sweet majs (optøede)
2 stk. kyllingefileter
1 spsk. mexicansk chilikrydderi eller taco krydderiblanding
Olie til stegning
150 g cherrytomater eller almindelige tomater
½ agurk
150 g feta i tern
2 stk. hjertesalat eller anden sprød salat
1 stor håndfuld tortilla chips
1 bdt. friske koriander

Dressing:
1 dl syrnet fløde 9 %
1 spsk. limesaft
1 knsp. sambal oelek
Sukker og salt

Frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Krydr kyllingefileterne og steg dem ca. 5 min. på hver side i lidt olie ved middel varme. Stil dem til afkøling.
  2. Bland de optøede majs med halve cherrytomater eller grofthakkede tomater (hvis det er store tomater, der anvendes), agurk i grove tern, feta og salatblade.
  3. Skær den lune eller kolde kylling i tynde skiver og kom den i salaten.
  4. Rør syrnet fløde, limesaft og sambal oelek sammen og smag til med sukker og salt og server det til salaten.

Pynt med knækkede tortillachips, korianderblade og evt. dressing lige inden servering.

Flere opskrifter med Frigodan Super sweet majs

Bresaola med majs-peberrelish

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Salat med grillet laks og majs

Tortillas med kylling, majs og avocado

Wrap med kylling og majssalsa

Majsdip til nachos med fx kylling

Salat med majschips, bønner og steak

Produkt der indgår i opskriften