Til 4 personer

Broccolisalat med kylling og figner

Ingredienser:
600 g Frigodan Broccoli
200 g stegt kyllingefilet
2 æbler i både
6 brændte figner
200 g stegt bacon i tern
1 bundt forårsløg

Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. lage fra fignerne
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Blanchér broccolibuketterne et kort øjeblik.
  2. Lad dem dryppe af og afkøle i en sigte.
  3. Lav en salat af broccoli, strimlet kyllingekød, æblebåde og figner skåret i kvarte.
  4. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  5. Hæld dressingen over salaten, vend den og drys med bacontern og forårsløg i tynde ringe.

Andre opskrifter med Frigodan Broccoli

Broccoligratin med basilikum

Broccolitærte med kartoffelbund

Broccoli og kalkun i karrykokos

Broccoli med pasta, gorgonzola og skinke

Broccolisalat med pasta og sprød bacon

Produkt der indgår i opskriften