Til 4 personer

Broccoli med pasta, gorgonzola og skinke

Ingredienser:
600 g Frigodan Broccoli
4 skiver parmaskinke
300 g pasta
¼ liter fløde 9 %
100 g gorgonzola
2 spsk. ristede pinjekerner
1 bdt. frisk basilikum
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Steg parmaskinken sprød i ovnen under grillen. Hold godt øje med den, for pludselig går det stærkt.
  2. Kog pastaen som anvist på emballagen og lad broccolien koge med de sidste 3 min.
  3. Bring fløde og ost i kog under omrøring, bland med pasta og broccoli og krydr med salt og peber.
  4. Drys med pinjekerner, plukket basilikum samt sprød parmaskinke og servér straks.

Andre opskrifter med Frigodan Broccoli

Broccolisalat med kylling og figner

Broccoligratin med basilikum

Broccolitærte med kartoffelbund

Broccoli og kalkun i karrykokos

Broccolisalat med pasta og sprød bacon

Produkt der indgår i opskriften