Til 4 personer

Bresaola med majs-peberrelish

Ingredienser:
200 g Frigodan Super sweet majs (optøede)
2 skalotteløg
1 rød peberfrugt
1-2 røde chilier uden kerner
2 tsk. sukker
2 spsk. rødvinseddike
Lidt vegetabilsk olie
200-250 g bresoala (italiensk lufttørret oksekød)

Pynt:
Rucola og flager af frisk parmesan og servér med brød.

Frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Hak skalotteløgene, skær peberfrugt i små tern og hak chili fint.
  2. Sautér grøntsagerne 5 min. i lidt olie.
  3. Tilsæt sukker samt eddike og kog til væden er fordampet.
  4. Bland med majs.
  5. Anret kødet på tallerkenerne og fordel relishen ovenpå.

Flere opskrifter med Frigodan Super sweet majs

Mexicansk kyllingesalat med tortillachips

Pastasalat med majs, kylling og salatost

Salat med grillet laks og majs

Tortillas med kylling, majs og avocado

Wrap med kylling og majssalsa

Majsdip til nachos med fx kylling

Salat med majschips, bønner og steak

Produkt der indgår i opskriften