10 stk. vegetar smørrebrød

med Ardo Rødbedeburger

Ingredienser:

10 stk. Rødbedeburger, afkølet
Salat
400 g Frigodan ærter
30 g peberrod
10 skiver Schulstad Gilleleje rugbrød

Syltede rødløg:
400 g Ardo Rødløg i skiver
100 g rørsukker
1 ¾ dl vand
¾ dl æblecidereddike
5 stjerneanis

Pynt:
Revet peberrod
Syltet rødløg
Ærteskud
Agurk

 

Sådan gør du:

  1. Tø ærterne op og blend dem med peberrod og salt.
  2. Alle ingredienserne til de syltede rødløg kommes i en gryde og bringes i kog.
  3. Der skrues ned på halv varme, og det småkoger i ca. 15 min.
  4. De syltede rødløg kommes i et glas og afkøles i køleskab, inden de anvendes. Lav dem gerne dagen før de skal bruges.

Bemærk:
Rødebedeburger og rugbrød skæres over i
2 halve.