10 stk. vegansk smørrebrød

med Ardo Rødbedeburger

Ingredienser:
10 stk. Ardo Rødbedeburger
10 skiver rugbrød
Salat

Ærte-peberrodscreme:
400 g Frigodan Fine ærter 
20 g revet peberrod
Salt

Syltede rødløg:
400 g Ardo Rødløg i skiver
100 g rørsukker
1 ¾ dl vand
¾ dl æblecidereddike
5 stjerneanis

Pynt:
Revet peberrod
Syltet rødløg
Ærteskud
Agurk i skiver

Sådan gør du:

  • Tilbered Rødbedeburger efter anvisning på posen, herefter afkøles de.
  • Damp ærter til en kernetemperatur på 75 °C, dryp af og køl ned.
  • Blend ærterne med revet peberrod til en cremet konsistens og smag til med salt.

Syltede rødløg, sådan gør du:

  • Kom alle ingredienserne til syltede rødløg i en gryde og bring dem i kog.
  • Der skrues ned på halv varme. Lad det simre i ca. 15 minutter.
  • Kom på et skoldet glas og opbevar køligt. Lav dem evt. dagen i forvejen.
  • Smør et lag med ærte-peberrodscreme på hvert stykke rugbrød. Kom salat og rødbedeburger ovenpå. Pynt efterfølgende med syltet rødløg, revet peberrod, agurk og ærteskud.