10 stk. vegetar smørrebrød

med Ardo Grøntsagsburger med quinoa

Ingredienser:
10 stk. Ardo Grøntsagsburger med quinoa
10 skiver fx Schulstad Gilleleje rugbrød
1-2 gulerødder
2 appelsiner

Gulerodspesto til 10 stk.
200 g Frigodan Gulerødder i strimler
200 g Frigodan Semi dried tomater
25 g Ardo Hvidløg i tern
50 g Ardo Skalotteløg
10 g Ardo Chili i tern
30 g appelsinsaft
Olivenolie
Salt og peber

Det hele blendes og
smages til med salt og peber.

Sådan gør du:

  1. Kog gulerødderne 2 min., og køl ned.
  2. Bag Grøntsagsburgerne ved 200 °C i ca. 15 min. Køles ned
  3. Læg et lag gulerodspesto på hvert stykke rugbrød.
  4. Kom burgeren på.
  5. Skær 2-3 filet stykker af appelsin til hvert stykke.
  6. Pynt med håndskåret gulerods strimler og ærtespire eller anden krydderurt.

Bemærk:
Grøntsagsburger og rugbrød over i
2 halve.