10 personer

Pastasalat på den grønne side

Ingredienser:
1 kg Ardo Pasta skruer
500 g Frigodan Fine ærter
500 g Ardo Slikærter
6 forårsløg

Dressing:
6 dl creme fraiche 18 %
2 ½ spsk. Ardo Hvidløg i tern
2 ½ spsk. Ardo Basilikum
Chili efter smag
Saften af 1 citron
Salt og peber

Pynt:
2 avocadoer
Lidt ristede peanuts
Evt. friske korianderblade

Sådan gør du:

  1. Kog pasta, ærter og slikærter til en kernetemperatur på 75 ºC. Køl dem ned.
  2. Kom pasta, ærter og slikærter samt de fintsnittede forårsløg i en skål.
  3. Creme fraiche røres sammen med hvidløg i tern, basilikum og finthakket chili.
  4. Smages til med citronsaft, salt og peber.
  5. Dressingen vendes sammen med ærter og pasta og pyntes med avocado, peanuts og korianderblade.
  6. Pastaen vendes tidligst med dressingen 2 timer før brug.