10 personer

Kylling i svampesauce og pasta med persillepesto

Ingredienser:
1,5 kg kyllingebrystfileter
Olie til stegning
½ bdt. frisk timian
1000 g Frigodan Svampemix (med Karl Johan)
½ liter fløde
1 ½ dl hønsefond
Salt, peber og lidt citronsaft
2,5 kg Ardo Pasta skruer 

Pesto:
80 g Ardo Bredbladet persille
1 ½ spsk. Ardo Hvidløg (finthakket)
50 g hasselnødder
40 g parmesan ost
½ tsk. salt
3 dl rapsolie
Evt. frisk basilikum

Tip:
Der kan også anvendes andre Ardo krydderurter til pestoen (se dem alle her).

Sådan gør du:

  1. Pesto:
    Persille, hvidløg, hasselnødder, parmesanost, salt og rapsolie blendes til en lind masse.
  2. Kyllingebrysterne skæres i tern og steges i lidt olie, til de er gennemstegte.
  3. Timian, svampemix, fløde og hønsefond tilsættes.
  4. Det koges ned til cremet konsistens og smages til med salt, peber og citronsaft.
  5. Pasta penne gives et opkog, dryppes af og vendes rundt i pestoen.
  6. Serveres til kylling-svampecremen og pyntes evt. med friske basilikumblade.