Til 10 personer

Thai inspireret kokossuppe med Brunoise mix

Ingredienser:
100 g Ardo Thai inspireret krydderurteblanding
50 g majsstivelse
3 ds. Kokosmælk (a 400 ml)
1 liter kyllingefond eller grøntsagsbouillon
½ dl østerssauce
Saft af ½ lime
Lidt rørsukker og salt

Ristede cashewnødder:
100 g cashewnødder
2 spsk. olie

Fyld:
500 g Frigodan Brunoise mix
100 g forkogte nudler
2 forårsløg

Sådan gør du:

  1. Majsstivelse og kokosmælk røres sammen og kommes i en gryde, sammen med de øvrige ingredienser til suppen.
  2. Suppen bringes i kog under omrøring, og den smages til med limesaft, sukker og salt.
  3. En pande varmes op sammen med olien ved middel/høj varme.
  4. Cashewnødderne tilsættes og ristes i ca. 2-3 min., til de er gyldne.
  5. Frigodan Brunoise mix tilsættes 5 min. før servering.
  6. Suppen gives et opkog og serveres varm med forkogte nudler, fintsnittede forårsløg og ristede cashewnødder.