Til 25 personer

Ovnbagte urtekrebinetter med broccoli

Ingredienser:
50 blade savoykål eller spidskål
1 kg Frigodan Gulerødder i strimler
500 g Frigodan Broccolibuketter
600 g Frigodan Løg i tern
400 g Ardo Svampemix
12 æg
6 ½ dl letmælk
Salt og peber

Fars:
3 kg hakket kalve- eller skinkekød
6 g Ardo Skalotteløg
6-7 æg
6 tsk timian
Salt og peber
3 dl hvedemel
6 dl vand

Sådan gør du:

  1. Sæt grøntsagerne til optøning i en sigte.
  2. Blanchér kålbladene et kort øjeblik i kogende vand.
  3. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen.
  4. Rør kødet sammen med skalotteløg, æg, timian, salt, peber, hvedemel og vand til en fast fars.
  5. Beklæd ovnfaste fade med kålblade, kom grøntsagerne i bunden og hæld æggemassen over.
  6. Slut af med farsen. Fold kålbladene ind over og dæk fadet med folie.
  7. Bag farsen ved 200 °C, ca. 1 time.

Servér med groft brød eller kartofler samt salat.