Portionen giver ca. 3 dl

Mango chutney med varme krydderier

Ingredienser:
250 g Frigodan Økologiske mango
1 dl økologisk rørsukker
½ tsk. økologisk stødt cayennepeber
½ tsk. økologisk stødt spidskommen
¼ tsk. økologisk stødt muskatnød
1 tsk. økologisk paprika
2 spsk. økologisk æblecidereddike
1 dl vand

Tip!
Brug chutneyen som tilbehør til indisk mad eller som dressing i burger eller sandwich.

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne i en gyde og bring den i kog under låg.
  2. Skru ned for varmen og lad den simre i ca. 20 min eller til saften er godt indkogt.
  3. Mos chutneyen og kom den i et skoldet glas.
  4. Kom glasset på køl.

Andre opskrifter med Frigodan Økologiske mango

Mangosalat med tørret frugt og nødder

Produkt der indgår i opskriften