Salat tilbehør til 3 personer

Mangosalat med tørret frugt og cashewnødder

Ingredienser:
250 g Frigodan Økologiske mango
100 g økologiske tørret frugt (f.eks. abrikoser, dadler og tørrede tranebær)
5 g økologisk ingefær (skrællet)
1 spsk. økologisk rørsukker
¼ rødløg
Skal af en økologisk lime
2 spsk. vegetabilsk olie
40 g cashewnødder

Pynt:
Friske krydderurter, brøndkarse, koriander, fuglegræs eller ærtespire.

Sådan gør du:

  1. Optø Frigodan Økologiske mango på køl.
  2. Vend de optøede mangostykker sammen med fintskåret tørret frugt, revet ingefær, sukker, rødløg skåret i skiver, revet skal af en lime og olie.
  3. Kom mangosalaten i en serveringskål.
  4. Hak cashewnødderne groft og rist dem gyldne på en pande sammen med lidt olie.
  5. Top salaten med ristede cashewnødder og friske krydderuter.

Andre Opskrifter med Frigodan Økologiske mango

Mango chutney med varme krydderier

Produkt der indgår i opskriften