Til 4 personer

Saltimbocco med ærter og parmaskinke

Ingredienser:
500 g Frigodan Fine ærter
4 skinke- eller kalkunschnitzler
4 store duske basilikum
4 skiver parmaskinke
2 dl tør hvidvin
3 spsk. smør
1 bdt. basilikum
50 g frisk høvlet parmesan
Salt og peber

Tilbehør:
Lunt ciabattabrød eller pasta.

Pynt:
Basilikumblade.

Sådan gør du:

  1. Læg en basilikumdusk på hver schnitzel, læg skinken oven på og fæstn med kødnåle.
  2. Steg schnitzlerne 2 min. på hver side, hæld hvidvin over og kog 2-3 min. afhængig af schnitzlernes tykkelse.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Damp ærterne et par minutter i smør til de er gennemvarme.
  5. Bland dem med grofthakket basilikum, revet eller høvlet parmesan og smag til med salt og peber.

Opskrifter med Frigodan Fine ærter

Pasta med ærter og skinke i citronfløde

Risotto med ærter og spinat

Kebab med ærte-hummus og tabbouleh

Pasta med forårsgrønt, ærter og pesto

Pasta med ærter og rejer i basilikumfløde

Rissalat med ærter, rosiner og mynte

Ærtedip med f.eks. rodfrugtchips

Suppe med kalkun og lunt ciabattabrød

Produkt der indgår i opskriften