Til 4 personer

Rissalat med ærter, rosiner og mynte

Ingredienser:
300 g Frigodan Fine ærter
4 dl kogte vilde ris
1 lille agurk
½ dl citronsaft
½ dl olivenolie
Salt, peber
1 bdt. frisk pebermynte
½ dl rosiner
250 g cherrytomater
150 g salatost i tern

Tip:
Risene kan erstattes med kogt cous cous eller bulgur.

Sådan gør du:

  1. Rør de varme ris løse med en gaffel og kom de frosne ærter ved.
  2. Halvér agurken, fjern kernerne og skær den i skiver.
  3. Pisk citronsaft og olivenolie sammen og smag til med salt og peber.
  4. Bland ris, ærter, agurk, dressing, hakket mynte samt rosiner og lad salaten trække ca. 15 min.
  5. Pynt med halve cherrytomater og salatost.

Opskrifter med Frigodan Fine ærter

Pasta med ærter og skinke i citronfløde

Risotto med ærter og spinat

Kebab med ærte-hummus og tabbouleh

Pasta med forårsgrønt, ærter og pesto

Pasta med ærter og rejer i basilikumfløde

Saltimbocco med ærter og parmaskinke

Ærtedip med f.eks. rodfrugtchips

Suppe med kalkun og lunt ciabattabrød

Produkt der indgår i opskriften