Til 2-3 personer

Pasta med forårsgrønt, ærter og pesto

Ingredienser:
150 g Frigodan Fine ærter
250 g frisk båndpasta
1 spsk. olivenolie
1 lille squash
2-3 gulerødder
2 forårsløg
1 spsk. grøn pesto
1 dl madlavningsfløde
Salt, peber

Pynt:
Friskhøvlet parmesan og basilikumblade.

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand, som anvist på emballagen.
  2. Skær squash og gulerødder i små tern og steg dem i olivenolie ved middelvarme ca. 3 min.
  3. Tilsæt ærter og snittede forårsløg og steg det hele endnu 1-2 min.
  4. Kom pesto og fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.
  5. Vend pastaen i saucen og fordel på tallerkenerne.
  6. Pynt med parmesan og basilikum og servér evt. med groft brød.

Opskrifter med Frigodan Fine ærter

Pasta med ærter og skinke i citronfløde

Risotto med ærter og spinat

Kebab med ærte-hummus og tabbouleh

Pasta med ærter og rejer i basilikumfløde

Rissalat med ærter, rosiner og mynte

Saltimbocco med ærter og parmaskinke

Ærtedip med f.eks. rodfrugtchips

Suppe med kalkun og lunt ciabattabrød

Produkter der indgår i opskriften