Til 4 personer

Pasta med ærter og skinke i citronfløde

Ingredienser:
4 dl Frigodan Fine ærter
3 dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
Reven skal af 1 ubehandlet citron
6 fintsnittede forårsløg
300 g kogt skinke i tern
500 g pasta
Salt, peber
1 stort bdt. basilikum

Tilbehør:
Servér brød til.

Sådan gør du:

  1. Bring bouillon, fløde og reven citronskal i kog og lad det koge i 3 min.
  2. Tilsæt forårsløg samt ærter og lad det koge i 2 min.
  3. Vend skinke og pasta kogt som anvist, i saucen.
  4. Smag til med salt og peber og drys med hakket basilikum.

Opskrifter med Frigodan Fine ærter

Risotto med ærter og spinat

Kebab med ærte-hummus og tabbouleh

Pasta med forårsgrønt, ærter og pesto

Pasta med ærter og rejer i basilikumfløde

Rissalat med ærter, rosiner og mynte

Saltimbocco med ærter og parmaskinke

Ærtedip med f.eks. rodfrugtchips

Suppe med kalkun og lunt ciabattabrød

Produkt der indgår i opskriften