Til 4 personer
Kebab med ærte-hummus og tabbouleh
Ingredienser:
400 g lam eller kalv i tern
Marinade:
2 fed knust hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
Tabbouleh:
2 dl grov bulgur
3 dl grøntsagsbouillon
200 g Frigodan Fine ærter
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
3-4 tomater
½ agurk
3 forårsløg
Frisk mynte og koriander
Ærtehummus:
250 g Frigodan Fine ærter
1 tsk. stødt spidskommen
100 g græsk yoghurt
1-2 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
¼ bdt. frisk koriander
Tilbehør:
Ristede pitabrød
Sådan gør du:
Tabbouleh:
Ærtehummus:
Server alle tre dele sammen.
Opskrifter med Frigodan Fine ærter
Produkt der indgår i opskriften