Til 4 personer

Ærtesuppe med kalkun og lunt ciabattabrød

Ingredienser:
1 lille kalkunbryst ca. 500 g
1 liter hønsebouillon
1 stor dusk persille
Peberkorn
250 g skrællede kartofler
500 g Frigodan Fine ærter
2 dl fløde 9 %
1 bdt forårsløg
Salt og peber
Lunt ciabattabrød

Sådan gør du:

  1. Kog kalkunbrystet i hønsebouillon tilsat persille og peberkorn ca. 30 min. for svag varme.
  2. Si suppen og hold kalkunbrystet varmt.
  3. Skær kartoflerne i små stykker og kog dem møre i suppen.
  4. Tilsæt ærter, kog op og blend suppen, så ærterne er helt findelte.
  5. Kom suppen tilbage i gryden.
  6. Tilsæt fløde, snittede forårsløg og kalkunbryst skåret i mindre stykker.
  7. Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.
  8. Servér med lunt ciabattabrød.

Opskrifter med Frigodan Fine ærter

Pasta med ærter og skinke i citronfløde

Risotto med ærter og spinat

Kebab med ærte-hummus og tabbouleh

Pasta med forårsgrønt, ærter og pesto

Pasta med ærter og rejer i basilikumfløde

Rissalat med ærter, rosiner og mynte

Saltimbocco med ærter og parmaskinke

Ærtedip med f.eks. rodfrugtchips

Produkt der indgår i opskriften