Til 4 personer

Quinoa-salat med salattern og kerner

Ingredienser:
600 g Frigodan Grøntsagsblanding
2 ½ dl quinoa-gryn
5 dl grøntsagsbouillon
Salt, peber
¼ dl olivenolie
¼ dl hvidvinseddike
1 bæger salattern
1 lille bundt persille
1 stor håndfuld mynteblade
¼ dl ristede græskarkerner

Tilbehør:
Brød

Tip:
Bulgur, ris, spelt eller perlebyg kan også bruges.

Produkter med frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Skyl grynene grundigt i koldt vand.
  2. Bring grøntsagsbouillon i kog, tilsæt gryn og lad det koge under låg i ca. 20 min.
  3. Hæld vandet fra og sæt grynene til afkøling. Giv grøntsagsblandingen et kort opkog i letsaltet vand, skyl i koldt vand og lad det dryppe godt af.
  4. Vend quinoa-gryn, grøntsagsblanding, salattern, persille og mynte i en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber og lad det trække 15 min.
  5. Drys med græskarkerner og servér salaten med brød eller som tilbehør til stegte kødretter.

Andre opskrifter med Grøntsagsblanding

Chilibagt sej i thaikokos

Produkt der indgår i opskriften