Til 4 personer

Chilibagt sej med grønt i thaikokos

Ingredienser:
600 g Frigodan Grøntsagsblanding
750 g filet af mørk sej eller anden fast fisk
Limesaft fra 1 lime
Fiskesauce
2 spsk. sød stærk chilisauce
2 fintsnittede chilier uden kerner
1 lille dåse kokosmælk light, 160 ml
1 stilk citrongræs
1-2 tsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 bdt. frisk thai basilikum

Tilbehør:
Jasminris (fuldkorn, eller brune ris).

Produkter med frosne majs skal varmebehandles inden de spises.

Sådan gør du:

  1. Fold fileterne og læg dem i et ovnfast fad.
  2. Dryp med limesaft og fiskesauce og hæld chilisaucen over.
  3. Bag fisken ved 210 °C i ca. 12 min.
  4. Steg chili og citrongræs i 1 spsk. kokosmælk, til det begynder at dufte.
  5. Tilsæt resten af kokosmælken samt grøntsags-blandingen og kog 4-5 min. til grøntsagerne er gennemvarme.
  6. Smag til med limesaft og fiskesauce.
  7. Drys med basilikum og servér grøntsagerne til fisken sammen med ris.

Andre opskrifter med Grøntsagsblanding

Quinoa-salat med salattern og kerner

Produkt der indgår i opskriften