Til 4 personer

Balinesisk wokret med skinke

Ingredienser:
750 g Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)
½ kg skinke i tynde strimler
½ dl ketjap manis (sød sojasauce)
½ dl mørk sesamolie
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. sambal oelek (knust chili)
1 fed knust hvidløg
Olie
Salt

Tilbehør:
Ris eller nudler samt sød chilisauce.

Sådan gør du:

  1. Rør sojasauce, sesamolie, spidskommen, chilisauce og hvidløg sammen, og læg kødet i marinaden.
  2. Lad det trække mindst 30 min. i køleskab, gerne natten over.
  3. Hæld marinaden fra, og lad kødet dryppe godt af. Gem marinaden til senere.
  4. Lynsteg kødet lidt ad gangen ved kraftig varme i ca. 3 min., læg til side og steg resten.
  5. Hold kødet varmt.
  6. Lynsteg wokblandingen ca. 5 min.
  7. Kom kødet ved, tilsæt marinade, kog op og smag til med salt og ketjap manis.

Andre opskrifter med Wokblanding

Wokret med frisk koriander og ris

Wokret med oksekød i grøn karry

Wokret med svinekød i ketjapkokos

Balinesisk wokret med karrykylling

Balinesiske kødboller med ris

Varm thaisalat med marineret flanksteak