Til 4 personer

Balinesiske kødboller med ris

Ingredienser:
750 g Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)
4 dl jasminris
500 g hakket kylling
1 tsk. knust ingefær
1 fed knust hvidløg
1 spsk. teriyaki (japansk sojasauce)
2 spsk. hvedemel
Salt og peber
Olie til stegning
¼ dl teriyaki
1 tsk. knust ingefær
1 dl sød chilisauce

Sådan gør du:

  1. Kog jasminrisene som anvist på emballagen.
  2. Rør hakket kylling, ingefær, hvidløg, teriyaki, hvedemel, salt og peber sammen til en fars og form farsen til små kødboller.
  3. Brun kødbollerne i olie ved kraftig varme ca. 3 min., ryst panden, så de forbliver runde.
  4. Læg kødbollerne til side.
  5. Lynsteg Wokblandingen 3-4 min. ved god varme.
  6. Tilsæt kødboller, teriyaki, ingefær og sød chilisacue og kog kraftigt 1-2 min. Smag til og servér med risene.

Andre opskrifter med Wokblanding

Wokret med frisk koriander og ris

Wokret med oksekød i grøn karry

Balinesisk wokret med skinke

Wokret med svinekød i ketjapkokos

Balinesisk wokret med karrykylling

Varm thaisalat med marineret flanksteak