Til 4 personer

Balinesisk wokret med frisk koriander og ris

Ingredienser:
750 g Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)
400 g oksekød i wokstrimler
1 spsk. mørk sesamolie
1 dl soja
1 spsk. mørk farin
1 knsp. sambal oelek
½ tsk. spidskommen
1 fed knust hvidløg
1 tsk. stødt ingefær
Olie til stegning
Salt og peber
Frisk koriander

Tilbehør:
Ris eller nudler.

Sådan gør du:

  1. Kødet marineres i mindst en time i sesamolie, soja, farin, sambal oelek, spidskommen, hvidløg og ingefær.
  2. Lad kødet dryppe af.
  3. Del det i to portioner og lynsteg først den ene portion og så den anden, til det er godt brunet af.
  4. Tag kødet op og læg det til side.
  5. Lynsteg grøntsagerne ca. 4 min., kom kød og marinade ved og lynsteg endnu 1-2 min.
  6. Smag til med salt og peber og drys med koriander.

Andre opskrifter med Wokblanding

Wokret med oksekød i grøn karry

Balinesisk wokret med skinke

Wokret med svinekød i ketjapkokos

Balinesisk wokret med karrykylling

Balinesiske kødboller med ris

Varm thaisalat med marineret flanksteak