LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

300 g Frigodan Skovbær
3 æggehvider
150 g sukker
2 spsk. skovbærsirup
150 g sukker
¼ dl. piskefløde

  1. Bring langsomt skovbær og sukker i kog i en gryde.
  2. Kog kraftigt 2-3 min. til saften har sirupskonsistens, si bærrene fra og sæt begge dele til afkøling.
  3. Pisk æggehviderne stive, tilsæt 3 spiseskefulde sukker og pisk til marengsen er sej.
  4. Vend resten af sukkeret forsigtigt i.
  5. Kom marengsen i en pose, hæld siruppen i posen og bland forsigtigt med skaftet på en ske, så der bliver røde striber.
  6. Sprøjt maregnsen i 8 små toppe ud på en bageplade og bag dem ved 125 °C i ca. 1 time.
  7. Pisk fløden til stift flødeskum og vend resten af skovbærrene i flødeskummet.
  8. Server de afkølede marengs som 4 stk. "sandwich" (som vist her på billedet) med bærflødeskummet imellem 2 marengs, eller server alle 8 marengs som enkelte toppet med bærflødeskum.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID