Til ca. 8 stykker

Skovbærkage med kokos

200 g Frigodan Skovbær
2 æg
150 g sukker
100 g kokosmel
75 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
50 g smør
1 spsk. sukker

  1. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Vend kokosmel, hvedemel og bagepulver i.
  2. Kom dejen i en smurt meldrysset lille bradepande og drys med de frosne bær.
  3. Høvl smørret i tynde flager med en ostehøvl og dæk overfladen med smørret.
  4. Drys med sukker og bag kagen ved 175 °C i ca. 25 min.
  5. Drys kokosmel oven på kagen efter bagningen.

Andre opskrifter med Frigodan Skovbær

Skovbærmarengs med skovbærfløde

Skovbærmuffins med hvid chokolade

Skovbær under marengslåg

Produkt der indgår i opskriften