300 g Frigodan Skovbær 3 æggehvider 150 g sukker 2 spsk. skovbærsirup 150 g sukker ¼ dl. piskefløde
Bring langsomt skovbær og sukker i kog i en gryde.
Kog kraftigt 2-3 min. til saften har sirupskonsistens, si bærrene fra og sæt begge dele til afkøling.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt 3 spiseskefulde sukker og pisk til marengsen er sej.
Vend resten af sukkeret forsigtigt i.
Kom marengsen i en pose, hæld siruppen i posen og bland forsigtigt med skaftet på en ske, så der bliver røde striber.
Sprøjt maregnsen i 8 små toppe ud på en bageplade og bag dem ved 125 °C i ca. 1 time.
Pisk fløden til stift flødeskum og vend resten af skovbærrene i flødeskummet.
Server de afkølede marengs som 4 stk. "sandwich" (som vist her på billedet) med bærflødeskummet imellem 2 marengs, eller server alle 8 marengs som enkelte toppet med bærflødeskum.