Til 10 personer

Veggie street burger med syltede rødløg og svampemayo

Ingredienser:
10 stk. Ardo Grøntsagsburger med Quinoa
10 burgerboller
2 avocadoer
Grønne salatblade

Syltede rødløg:
400 g Ardo Rødløg i skiver
100 g rørsukker
1¾ dl vand
¾ dl æblecidereddike
5 kapsler stjerneanis

Svampemayo:
300 g Ardo Svampemix (med Karl Johan)
1 spsk. vegetabilsk olie
100 g Hellmann’s mayonnaise
½ spsk. Ardo Estragon
Salt og cayennepeber

Sådan gør du:

  1. Alle ingredienserne til de syltede rødløg kommes i en gryde og bringes i kog.
  2. Der skrues ned på halv varme, og det småkoger i ca. 15 minutter.
  3. De syltede løg kommes i et glas og afkøles i køleskab, inden de anvendes. Lav dem gerne dagen før de skal bruges.
  4. Svampene ristes af på en pande i ca. 10 minutter ved høj varme, sammen med olie. Evt. overskydende væske sigtes fra.
  5. Svampene køles og kommes i en skål.
  6. De afkølede svampe blendes groft sammen med mayonnaise, og svampemayoen smages til med estragon, salt og cayennepeber.
  7. Grøntsagsburger med Quinoa tilberedes efter anvisningen og serveres i ristede burgerboller, der er smurt med svampemayo.
  8. Der toppes med de syltede løg, salatblade og tynde skiver af avocado.
  9. Serveres straks.