10 stk. vegetar smørrebrød

med Ardo Blomkålsburger

Ingredienser:
10 stk. Ardo Blomkålsburger med ost
20 g Ardo Purløg
20 stk. Ardo Asparges, hele grønne
10 skiver rugbrød
175 g rygeost
50 g mayonnaise
40 g radiser (10 g til pynt)
1 frisk avocado

Pynt:
Ardo Asparges
Radiser i skiver
Karse
Frisk avocado i skiver

Sådan gør du:

  • Blomkålsburger med ost tilberedes efter anvisning på posen, herefter afkøles de.
  • Grønne asparges dampes kort, dryp af og køl ned. Herefter deles de i 2 stykker.
  • Bland rygeost med mayonnaise, purløg og lidt salt. Skær radiserne i små tern og rør dem i rygeostsalaten.
  • Til pynt skæres øvrige radiser og frisk avocado i skiver.
  • Læg blomkålsburger med ost på hvert stykke rugbrød.
  • Pynt med rygeostcreme, grønne asparges, avocado, radiser og karse.