10 stk. vegansk smørrebrød

Veggie fingers (de røde)

Ingredienser:
30 stk. Ardo Veggie fingers, de røde 
10 halve skiver rugbrød

Pesto:
150 g Frigodan Broccolibuketter
20 g Ardo Bredbladet persille
45 g rødløg
100 g peanuts
1 dl. Rapsolie
Salt og peber

Ristet løg:
200 g Frigodan Løg i skiver
100 g mel
Salt

Bagte Artiskokbunde:
3 stk. Ardo Artiskokbunde
3 spsk. rapsolie
20 g Ardo Bredbladet persille

Pynt:
Ristet løg
Skiver af bagte artiskokbunde
Rødbedespirer
Ærtespirer

Sådan gør du, ristet løg:

  1. Vend lidt salt i melet og vend de frosne løg i melet.
  2. Fritér dem til de er gyldne.

Sådan gør du, pesto:

  1. Kog broccolibuketterne i ca. 2 min i letsaltet vand og lad dem dryppe af.
  2. Blend dem groft med peanuts, olie og salt.
  3. Hak løgene fint og tilsæt.
  4. Bland bredbladet persille i. Køl ned.

Sådan gør du, bagte artiskokbunde:

  1. Vend artiskokbundene i lidt olie med bredbladet persille og salt.
  2. Bag dem i ovnen eller Airfryer ved 200 oC i ca. 15-20 min. Køl dem af.
  3. Skær dem i skiver.

Sådan gør du:

  1. Tilbered Veggie fingers efter anvisning på posen, herefter afkøles de.
  2. Smør et lag pesto på hvert stykke rugbrød, kom 3 Veggie fingers ovenpå.
  3. Pynt med ristet løg, skiver af bagte artiskokbunde, rødbedespirer og ærtespirer.