10 stk. vegansk smørrebrød

Veggie fingers (de gule)

Ingredienser:
30 stk. Ardo Veggie fingers gule
10 halve skiver rugbrød
Salat

Krydderurte-mayonnaise:
30 g Ardo Purløg
20 g Ardo Hvidløg i tern
120 g vegansk mayonnaise
Salt

Bagte minimajs:
10 stk. Ardo Minimajs
10 g Ardo Dild
4 spsk. rapsolie
Salt

Pynt:
Bagte minimajs
Dild
Hvidløgsspirer
Krydderurte-mayonnaise

Sådan gør du, krydderurte-mayonnaise:

  1. Bland mayonnaisen med krydderurterne og salt.

Sådan gør du, bagte minimajs:

  1. Bland minimajs med olie, dild og salt.
  2. Bag dem i ovnen eller Airfryer ved 200 oC i ca. 14 min. eller til de er gyldne.

Sådan gør du:

  1. Tilbered Veggie fingers efter anvisning på posen, herefter afkøles de.
  2. Kom salat på hvert stykke rugbrød, og smør krydderurte-mayonnaise ovenpå.
  3. Kom 3 Veggie fingers på, og pynt med bagte minimajs, hvidløgsspirer og dild.