10 stk. vegansk smørrebrød

Falafel

Ingredienser:
50 stk. Ardo Falafel
10 halve skiver rugbrød

Svampecreme:
600 g Ardo Svampemix med Karl Johan
1 ½ tsk spidskommen
150 g vegansk mayonnaise
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Ristede løg:
200 g Frigodan Løg i skiver
100 g mel
Salt

Pynt:
Frigodan Semidried tomater
Lime i skiver
Bredbladet persille

Sådan gør du, svampecreme:

  1. Rist svampene til væsken er væk.
  2. Blend resten af ingredienserne sammen med svampene til en grov creme.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Køl ned.

Sådan gør du, ristet løg:

  1. Bland lidt salt i melet og vend de frosne løg i blandingen.
  2. Fritér dem til de er gyldne.

Sådan gør du:

  1. Tilbered falafel efter anvisningen på posen, og lad dem afkøle.
  2. Kom hjertesalat og 4-5 falafler på hvert stykke rugbrød.
  3. Pynt med svampecreme, ristede løg, semidried tomater, lime og bredbladet persille.

Velbekomme!