10 stk. vegetarisk smørrebrød

Rødbedeburger

Prøv vores bud på den klassiske bøfsandwich: En smagfuld rødbedeburger med cremet rødbedecreme, bløde og sprøde ristede løg, toppet med syltede rødbeder og asier. En ægte klassiker med et twist. Velbekomme!

Ingredienser:
10 stk. Ardo Rødbedeburger
10 stk. Ardo Indbagte løgringe
10 skiver rugbrød
10 spsk. brun sauce

Rødbedecreme:
300 g Frigodan Groftskårne rødbeder
1 dl fløde 38 %
40 g smør
20 g balsamico
100 g syltede rødbeder i tern
Salt

Pynt:
Syltede rødbeder og asier

Bløde løg:
300 g Frigodan Forstegte løg i skiver Lidt smør

Ristede løg:
200 g Frigodan Løg i skiver
100 g mel
Salt

Sådan gør du, rødbedecreme:

  1. Kog de groftskårne rødbeder i fløde og smør i ca. 20 minutter
  2. Blend dem med balsamico og smag til med salt.
  3. Skær de syltede rødbeder i tern og tilsæt dem i cremen. Køl den ned.

Sådan gør du, bløde løg:

  1. Steg løgene i smørret til de er gyldne.

Sådan gør du, ristede løg:

  1. Bland lidt salt i melet og vend de frosne løg i blandingen.
  2. Fritér dem til de er gyldne.

Sådan gør du:

  1. Tilbered Rødbedeburgerne efter anvisning på posen.
  2. Lun saucen.
  3. Kom rødbedeburgeren på rugbrødet, derefter rødbedecreme, bløde løg, ristet løg, indbagte løgringe og brun sauce.
  4. Pynt med syltede asier og rødbeder.