10 stk. vegetarisk smørrebrød

Grøntsagsburger med ost

Ingredienser:
10 stk. Ardo Grøntsagsburger med ost
10 skiver rugbrød
10 blade hjertesalat
1 hel frisk porre

Sellericreme:
250 g Frigodan Selleri i tern
1 dl fløde 38 %
25 g smør
Salt

Bagte selleri:
150 g Frigodan Selleri i tern
2 spsk. rapsolie
Salt og peber

Pynt:
Strimler af gulerod
Limesaft
Limebåd
Spirer

Sådan gør du, sellericreme:

  1. Kog alle ingredienserne i ca. 15 min.
  2. Blend herefter alle ingredienserne.
  3. Smag til med salt.

Sådan gør du, bagte selleri:

  1. Bland ingredienserne og bag dem i ovnen på 210 ºC i ca. 15 min, til de får farve. Køl ned.

Sådan gør du, brændt porre:

  1. Snit en frisk porre i tynde strimler og bag dem i ovnen ved 200 ºC i ca. 5 min., til de er gyldne. Køl ned.

Sådan gør du:

  1. Tilbered Grøntsagsburger med ost efter anvisning på posen.
  2. Læg hjertesalat på rugbrødet og derefter én Grøntsagsburger med ost.
  3. Kom en skefuld sellericreme ovenpå burgeren.
  4. Pynt af med bagte selleri, brændt porrer, strimler af gulerod, 1 limebåd og lidt limesaft.