10 stk. vegetarisk smørrebrød

Broccoli nuggets med ost

Nyt smørrebrød med Broccoli nuggets med ost og champignon à la crème

Ingredienser:
40 stk. Ardo Broccoli nuggets med ost
10 skiver rugbrød
Salat
Frisk persille

Champignon à la crème:
600 g Ardo Champignon i skiver
2 ½ dl fløde 38 %
Salt

Bløde løg:
250 g Frigodan Forstegte løg
Lidt smør

Ristede løg:
200 g Frigodan Løg i skiver
100 g mel
Salt

Pynt:
Bredbladet persille.

 

Sådan gør du, champignon à la crème:

  1. Rist champignon i en gryde.
  2. Hæld væsken fra, og hæld fløden i, og lad det små koge i 5 min.
  3. Jævn, og smag til med salt.

Sådan gør du, de bløde løg:

  1. Steg løgene i smørret til de er gyldne.

Sådan gør du, de ristede løg:

  1. Bland lidt salt i melet og vend de frosne løg i blandingen.
  2. Fritér dem til de er gyldne.

Sådan gør du:

  1. Tilbered Broccoli nuggets med ost efter anvisning på posen.
  2. Læg salat på rugbrødet og derefter 4 broccoli nuggets.
  3. Kom en skefuld champignon à la crème over broccoli nuggets, herefter de bløde løg og de ristet løg på toppen.
  4. Pynt af med frisk bredbladet persille.