25 personer

Pasta penne med laks, champignon og fløde

Ingredienser:
6,5 kg Ardo Pasta penne
1 kg Frigodan Løg i tern
6 spsk. Ardo Hvidløg (finthakket)
Olivenolie
2 kg Frigodan Champignon i skiver
1 ½ l fløde
2,5 kg laks
Saft af 1 citron
6 spsk. Ardo Persille
Salt, peber

Serveres med groft brød.

Sådan gør du:

  1. De hakkede løg og hvidløg i tern steges ved svag varme til løgene er bløde.
  2. Tilsæt skivede champignon og steg dem kort, hæld fløden ved og skru ned for varmen.
  3. Når saucen begynder at blive tyk, tilsættes der stykker af laks skåret i tynde skiver, citronsaft, persille, salt og peber.
  4. De frosne Pasta Penne gives et hurtigt opkog og hældes i en sigte.
  5. Bland nu pastaen og saucen sammen og servér med groft brød.