Til 25 personer

Svinekød i ketjapkokos med finthakket ingefær

Ingredienser:
2,5 kg svinekød i tern
olie til stegning
1 kg Frigodan Løg i tern
12 fed hvidløg (hakket)
150 g Ardo Hvidløg i tern
150 g Ardo Ingefær i tern
2 dl ketjap manis
40 g Ardo Chili i tern (rød)
2,4 l kokosmælk
Salt
3,5 kg Frigodan Wokblanding (med inspiration fra Bali)

Sådan gør du:

  1. Svits svinekødet omhyggeligt ved kraftig varme i olie til det er brunet.
  2. Læg kødet til side og svits løg, hvidløg og ingefær i 5 min. under jævnlig omrøring.
  3. Tilsæt kød, ketjap manis, chili og kokosmælk og lad det simre i mindst 30 min. – gerne lidt længere.
  4. Smag til med salt.
  5. Lynsteg wokblandingen i 5 min. og servér den sammen med kødretten og nudler.