Majskolber bagt i chimichurri

Ingredienser:
1000 g Ardo Kvarte Majskolber

Chimichurri marinade:
1 ¼ dl olivenolie
2 spsk. rødvinseddike
1½ dl Ardo Bredbladet Persille
2 spsk. Ardo Hvidløg i tern
1 spsk. Ardo Chili i tern, rød
1 spsk. Ardo Oregano
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Alle ingredienserne til chimichurri marinaden røres samme og smages til med salt og peber.
  2. Majskolberne kommes i letsaltet kogende vand og gives et opkog.
  3. Vandet hældes fra majskolberne, og de marineres i chimichurri marinaden.
  4. De marinerede majskolber bages ved 200 ºC i ca. 15 minutter og serveres.

Majskolber med lemon og mynte

Ingredienser:
1000 g Ardo Kvarte Majskolber

Marinade:
¾ dl citronsaft
¾ dl olie
Reven skal fra en ubehandlet citron
1 dl Ardo Mynte
Salt og peber

Pynt:
2 forårsløg
4 spsk. ristede pinjekerner

Sådan gør du:

  1. Citronsaft, olie, citronskal og mynte røres sammen til en marinade og smages til med salt og peber.
  2. Majskolberne kommes i letsaltet kogende vand og tilberedes efter anvisningen på emballagen.
  3. De marineres i marinaden og lægges på et fad.
  4. Forårsløgene snittes fint og drysses over de marinerede majskolber sammen med finthakkede ristede pinjekerner.
  5. Serveres straks.