Til 10 personer

Kylling i kokos med mango

Ingredienser:
1600 g kyllingebryst
6 spsk. jordnøddeolie eller rapsolie
400 g Frigodan Løg i tern
60 g Ardo Hvidløg i tern
5 spsk. karry
150 g kokosmel (gem lidt til pynt)
2 liter kokosmælk
800 g Frigodan Mango i tern
Salt, peber og lidt lime eller citronsaft

Tip!
For at få en mere autentisk smag, kan 2 stængler citrongræs og 10 kaffir limeblade tilsættes.

Sådan gør du:

  1. Kyllingebrysterne skæres i 3 x 3 cm stykker.
  2. Svits kyllingen let i en gryde i olie sammen med løg i tern og hvidløg i tern, til kyllingestykkerne er gennemstegte.
  3. Tilsætte karry og kokosmel, som svitses let med i ca. 1 minut.
  4. Kokosmælk og mango i tern tilsættes, og der skrues ned på halvt blus.