Til 25 personer

Karrysuppe med porrer og løg

Ingredienser:
2 kg Frigodan Løg i tern
6 spsk olie
6 spsk smør
12 spsk karry
9,5 l hønsekødsuppe eller -bouillon
12 spsk tomatpasta
1,2 kg flødeost
1,3 kg Frigodan Porrer i skiver
1,3 kg rejer
Salt

Tip!
Servér evt. ris og kokosmel til karrysuppen.

Sådan gør du:

  1. Svits løgene i smør og olie.
  2. Tilsæt karry og lad den svitse et par minutter.
  3. Tilsæt bouillon og tomatpasta og lad det simre i 10 minutter.
  4. Kom flødeost i og lad suppen koge godt igennem, til osten har jævnet suppen.
  5. Tilsæt porrer og kog dem møre i suppen.
  6. Smag til med salt.
  7. Rejerne kommes i suppen lige inden servering.